Kundevent

Fysiska möten är viktigare än någonsin! I handslag och genom ögonkontakt bygger du förtroende och förstärker relationer liksom varumärke. Vi skapar en unik mötesplats med ett innehåll som attraherar din målgrupp och sätter ditt företag på kartan. Ett event med ert signum och med potential att leva länge. Ett event som förstärker helheten i er kommunikation och som både personal, kunder och konkurrenter pratar om.

Teamutveckling LIVE

Personalen är vår viktigaste konkurrensfaktor! Därför är dagens teambuilding i modern tappning både målin-riktad och strategisk. Att vi dessutom har roligt på vägen - det är en förutsättning! Rätt upplägg och innehåll är en investering som får din organisation att lyfta och er värdegrund att leva. Boosta ditt team med framgångs-konceptet LIVE. Fokus ligger på konkreta actions som gör märkbar skillnad i små liksom stora möten. Med mod och inspiration accelererar ni från good  till great!

Digifysiska event

Event + digital kommunikation = sant. När du vill få ut ditt budskap och kommunicera digitalt, via t ex sociala medier, men inte vet HUR eller MED VAD. När du vill presentera dig personligen och ha en dialog med dina digitala kunder eller kanske med en helt ny målgrupp.  Vi hjälper dig att go live och får din digitala och fysiska kommunikation att hänga ihop - en förutsättning för framgång 2016!

"På ett inspirerande och konkret sätt skapar vi mervärde för våra kunder och ger dem,

​genom unika möten och mötesplatser, power som märks och gör skillnad.​"

Jessica Östman, VD Inspired Minds

​​Välkommen till Inspired Minds!