Vilka vi är

Om Inspired Minds​

​Inspired Minds Event & Communication startades år 2000 och har sedan dess producerat en stor mängd unika event för olika företag och branscher. Vi har redan sedan starten arbetat med såväl varumärkeshöjande och säljdrivande event (B2B och B2C) som med interna teamutvecklande event och vi menar att i grunden är triggern densamma – det handlar om att genom känslor och engagemang skapa actions för köp, förändring, utveckling etc.

  • Som en av initiativtagarna till Skånska Branschrådet för Möten och Event (SBME) får vi möjlighet att aktivt driva viktiga frågor kring Event Marketing och arbeta för en utveckling av branschen som helhet – det gör vi med stolthet.

  • Genom samarbetet med Walking Mountain under konceptet ACT har vi också möjlighet att på ett bredare plan erbjuda vår kompetens och erfarenhet inom relationsmarknadsföring.

Personal

​​Inspired Minds utgörs av ett starkt och engagerat team som tar varje uppdrag på stort allvar. Samtlig personal väljs med omsorg och utbildas löpande. Vi får ofta höra att personalen är en av våra största tillgångar.​

Jessica Östman - VD

​​Analytisk och målinriktad projektledare som presterar på topp när kunden har tydliga krav på förändring och/eller utveckling. Mer än 10 års erfarenhet från marknad/sälj inom Läkemedelsindustrin och därefter branschöverskridande kreativ entreprenör inom event marketing. Coachar även säljteam till framgång och arbetar med marknadsfrågor på konsultbas. Inspirerar och engagerar med stor personlig energi.

Ledord: Engagemang och resultat​​

Louise Nordström - Projektledare

Leder och koordinerar med stor entusiasm. Har full koll på läget och gillar att ha ordning och reda omkring sig. Eventutbildad inom "Ledarskap för mötesindustrin" med flera års erfarenhet av många olika typer av produktioner, i Sverige såväl som internationellt. Driver framgångsrikt både projekt och personal.

Ledord: Personligt, positivt och proffsigt

Projektmedarbetare

Många vill jobba med event... endast de bästa ges möjlighet! Vårt team av projektmedarbetare består av utåtriktade, flexibla och inspirerande killar och tjejer.

Ledord: Service och entusiasm

Samarbetspartners

Event utgör ofta en av flera delar i den totala kommunikationen. Tillsammans med strategiska partners, var och en specialist inom sitt område, kan vi erbjuda en stark och effektiv helhet. Inspired Minds arbetar i ett stort nätverk med flertalet kvalitetssäkrade samarbetspartners.

A C T

​Under konceptnamnet ACT samarbetar Inspired Minds med Walking Mountain (www.walkingmountain.se), ett management konsulthus med fokus på tillväxtfrågor (t ex genom ökat kundfokus, kundtillväxt och kundlojalitet). Walking Mountain ser i samtliga uppdrag över möjligheterna att genom digitalisering tillfredsställa kunder och medarbetare bättre och tillför därigenom ett mervärde.


​​I tidningen Marknadscheferna presenterade vi genom ACT vår syn på hur du rent kommunikativt kan få en längre räckvidd och större effekt av dina event samt hur du agerar personligt både live och på webben. Läs mer här...


"It´s time to ACT. Business Success genom 9 smarta steg."

Under konceptet ACT lanserar vi i januari 2016 en managementbok med titeln ”It´s time to ACT. Business Success genom 9 smarta steg”. I denna lättlästa “do-it-smarter-bok” har vi samlat våra mer än 40 års erfarenhetav arbete med spännande och kända varumärken, exempel från verkliga case, tips från våra kunder och inspirerande idéer från diverse management-litteratur. Du kommer att få ta del av ett koncept vi kallar ACT: Analyse, Communicate och Trust – de tre grundpelarna i den arbetsprocess vi tagit fram och arbetar efter.

​De bolag vi bl a arbetat med har starka varumärken inom branscher som bank och försäkring, industri, energi, IT/webb/telefoni, media, life science mm. Det betyder att ACT kan appliceras i olika verksamheter och branscher, internt såväl som externt. Vi hoppas vidare kunna engagera både företagsledare och deras teammedlemmar med denna lättillgängliga handbok i att skapa bättre resultat, helt enkelt.

Vårt konkreta tips till dig som ledare är att först läsa boken själv och sedan involvera ditt team i ett inspirerande utvecklingsarbete. De 9 stegen kan med fördel genomföras i workshopformat. Har du frågor eller vill ha hjälp med planering, ledning och genomförande så är du självklart välkommen att kontakta oss. Likaså om du önskar beställa boken. 

Läs mer på ACTfiles.nu.

 

Skånska Branchrådet för Möten och Event (SBME) www.sbme.se

​​SBMEs ​mission

​​”Vi vill utmana, ifrågasätta, påverka, förbättra och utveckla – oss själva och branschen. Vi vill skapa en öppen dialog inom mötes- och eventbranschen som inkluderar beställare, underleverantörer, media och nästa generations eventproducenter.”

​​​SBMEs fyra fokusområden

  • LYFTA FRAM DE MERVÄRDEN EVENT SKAPAR
  • HÖJA BRANSCHENS STATUS
  • UTBILDA EVENTKÖPARE
  • LYFTA FRAM SKÅNE SOM EVENTREGION

Artikel om SBME i 8 till 5

​​http://8till5.se/2015/01/20/naringslivsprofiler-startar-branschrad-for-motesindustrin/

​​